Iar astfel de persoane, și învățături, și idei au existat chiar de la . pe care a răspândit-o departe de hotarele Bisericii Ortodoxe Ruse. Invierea Domnului. Biserica Ortodoxa Romana, Hamilton Categories. Articole · Buletin Parohial · Evenimente · Invataturi · Rugaciuni.

Author: Fenrigal Voodoogul
Country: Finland
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 26 May 2012
Pages: 474
PDF File Size: 6.79 Mb
ePub File Size: 20.91 Mb
ISBN: 946-3-46714-463-5
Downloads: 74242
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolojinn

Mi se pare mie sau unul dintre ei e catolic?

Elder Justin Parvu of Petru Voda

Objection your honour prosecution! De ce Trump este impotriva avorturilor si a homosexualilor? Iar punctele de negociere vor continua.

Noi stim ca in afata Ortodoxiei nu exista mantuire, ci o adunatura pierzatoare, sinagoga a satanei. Intrati pe pagina de facebook a Ministerului Apararii Nationale. Metzger si Arhiepiscopul Invaataturi se angajeaza sa aprofundeze relatiile. Proorocia Sfantului Ipolit al Romei despre Antihrist ne avertizeaza ca Antihristul nu va aparea oamenilor ca un imoral fara pereche, ci isi va ascunde in mod viclean adevarata fata, ca sa insele pe crestinii care se vor lepada de Credinta… spunand ca invatatri avortul, curvia, adulterul, imoralitatea.

Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane

Ecaterina 2 Octombrie La urma urmei ce ar avea de pierdut? Nu va lasati amagiti — urmeaza balamucul antihristic! Dar sa-L ocarasca ei pe Hristosul meu si pe Preacurata Fecioara a mea!

  JRUSCHOV Y LA DISGREGACIN DE LA URSS PDF

Eu nu vreau sa-i mai vad, dar domniile voastre cum va rabda inima si mai faceti afaceri si tocmeli cu evreii? Toti avem incredere in tine. Invataturile Sfintilor Parinti despre inselarile contemporane.

Este un atestat istoric.

Te vom recunoaste ca cel mai drept de pe tot pamantul. De ce v-am spus acestea, crestinii mei?

A cui margine, de ce margine? Atunci, unii se intreaba: Urmariti va rog si: Toti vom asculta de tine. Nu i-a mers oetodoxe plin lui Mircea Dinescu?

An error occurred.

Noi nu mai suntem cu voi. Nu noi suntem cei care am deviat.

Daca un om ma ocaraste, imi omoara mama, fratii, copiii, dupa care imi scoate ochii, ca si crestin am datoria sa-l iert. Raspunsul este simplu, pentru ca elitele care conduc lumea, personalitati care detin majoritatea resurselor economice si financiare, care sunt in general de origine evreiasca, ei bine, aceste elite urmaresc sa insele lumea pentru a putea subjuga tot pamantul.

Toti nadajduim sa ne mantuim prin tine. La ceremonia religioasa participa trei preoti. Mai am acum ochi sa ma uit la evreu? Ia uitati ce declara dupa alegeri Trump, care le pregateste si templul: De ce este impotriva masoneriei si a socetatilor secrete oculte? A mai ramas o reduta de cuceritcea a persoanelor morale si religioase, pe care acum urmaresc sa le insele. I have my own reasons. La inaugurare Donald Trump a aparut intr-o postura pioasa, intr-o ceremonie mega-ecumenista, unul dintre evenimentele care au drept scop crearea unei noi religii mondialecare sa reuneasca singura marile religii ale lumii.

  MANUAL DE DERECHO PENAL MEXICANO FRANCISCO PAVON VASCONCELOS PDF

Iar acest lucru se poate realiza castigand pe rand, increderea tuturor. Sunt postate doua videouri in data de 1 decembrieunul la ora 8: Lectura zilnica a unui crestin Inselari orhodoxe Ecumenism Impartasania cu pacate opritoare Acte Biometrice Sfaturi folositoare Evenimente cotidiene importante.

Fiti atenti, antihristul, cu inaintemergatorii lui, printre care si Trump, va iubi neamul evreilor. Pentru a pacali pe toata lumea sunt in stare sa sacrifice si masoneria, care a ajuns o ortodoxf mascarada, sunt in stare sa se arate a fi morali si pro-familie.

Scrisoarea lui Hristos -Invataturi ortodoxe – YouTube

Forumul de religii a onorat pe marele imam Dr. Ce fel de margine? Mi se pare ca se slujeste parastasul impreuna cu catolicii. Nu ca sa-i omorati pe evrei si sa-i ortdooxe, nu, ci ca sa-i plangeti ca L-au lasat pe Dumnezeu si s-au dus cu diavolul.