Antene Pentru Radioamatori Vol II – Iosif Remete – – Free download as PDF File .pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Antene pentru traficul de – Free ebook download as PDF File . pdf), Text File .txt) or view presentation slides online. Maxrad, Pctel MFT MOBILE ANTENNA, MHz. The (B)MFT series allows you to stock one quarter wave model for a broad range of frequencies.

Author: Murr Mezikus
Country: Philippines
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 2 October 2007
Pages: 60
PDF File Size: 17.35 Mb
ePub File Size: 1.71 Mb
ISBN: 628-1-70957-718-5
Downloads: 7523
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Badal

Se va inchide si el in Set-up asta functioneaza fara probleme de 17ani. Performanta de radiatie si asa modesta va fi degradata si mai mult de prezenta de ancore metalice sub antene. Mai devreme sau mai tarziu pocnesc betele de fibra, din diverse motive, sau cedeaza placuta pe care sunt prinse sau sistemul de prindere de mast. In toate trebuie sa facem compromisuri fie ca este vorba de antene sau echipamente. It’s specifically recommended for Ten-Tec and tube radios. Insa pentru climatul romanesc este cam fragila si nu o vad rezistand prea mult intr-o locatie permanenta, expusa la intemperiile iernii.

Trapurile clasice pot introduce pierderi mari din cauza constructiei defectuoase: La fel si despre rolul solului, inaltime si influenta obiectelor metalice. Adica performantele in sensul asta sunt modeste. Promotii de sezon de la Anico, 27 August – 27 Septembrie.

Antene profesionale

M LDG M 4. Cum datele sunt multiple, as zice ca o lista a avantajelor si dezavantajelor doar ar ajuta. Venind de pe verticale si windom, a fost un salt destul de mare In realitate, la m inaltime de sol, un A3S are un castig maxim de 3. O antena care ne-a adus satisfactii este Zntene oh2u. Asa cum ma gandeam, nu poate sa fie si ieftin si bun si sa fac POC.

  BUBBLES SLOTERDIJK PDF

Cel recomandat, un RF choke de fapt, facut din cateva spire de coaxial este o solutie invechita de pe vremea cand feritele erau o raritate. Antena nu este chiar foarte mica si un rotor de TV nu va rezista prea mult cand gheata se va depune pe elementi si suporti si va dubla suprafata expusa la vant.

La inaltimea de 12m, lungimile firelor originale au trebuit usor lungite pentru a rezona unde aveam noi nevoie Pentrh. The ATProII also features LDG’s advanced memory tuning, providing 2, memory locations; when tuning near a previously used frequency it will recall the settings for nearly instant tuning.

Oricum, antena a fost inlocuita repede cu un tribander 3-ele clasic de pe vremea lui Stefan cel Mare, care a dat rezultate incomparabil mai bune decat SpiderBeam cu toate pierderile de pe trapuri.

Daca antena are 1mp atunci rotorul trebuie sa fie de 2mp chiar daca se foloseste si un rulment gen GS deasupra rotorului. Categorii Radioamatorism – Opinii Federatia Romana de Radioamatorism Echipamente si constructii radio Comunicatii digitale Umor pe teme ham radio Intamplari adevarate Evenimente, insemnari de calatorie Software pentru radioamatori Activitati DX si trafic radio.

G sau G sunt cam prea aproape de limita radioamxtori gustul meu personal imi place sa dorm in tihna iarna.

Dar fiecare cu marjele lui de siguranta. Inainte am avut o singura undita de 7m pe care aveam dipolul de 28MHz si a cedata dupa doi ani. WRTC in cind am ansamblat-o de la 0 si baietii au folosit-o in Germania. To protect its circuitry it will not tune at power levels above watts; you simply bypass your amplifier or place it in Standby to complete a tuning cycle using only the exciter.

Compatible with Yaesu FT,, A,amateur transceivers. The ATProII includes 2, memories for each antenna, automatically storing tuning configurations for each frequency and band as you use them. Acest website foloseste cookie-uri proprii, cat si cookie-uri adaugate de terti pentru a va furniza o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului dvs.

  DEATH KNIGHTS OF KRYNN MANUAL PDF

Nu intotdeauna se minte ci doar se manipuleaza datele si definitiile si se amesteca pana cand clientul potential este completat dezorientat. A3S alike nu imi place din cauza trapurilor care au pierderi si in timp se pot deteriora cu inrautatirea performantelor. Tot timpul vei avea ceva de mesterit la ea, ori la bete ori la sarme Antena a rezistat ierni insa materialul de fibra a inceput sa se scamoseze accelerat de la soare UV si antena a fost coborata pentru a se preveni vreun accident.

Vis a vis de undite, am pe pilon la 17m inaltime doua undite din fibra de sticla 17RON bucata! Deci si antwne punct de vedere mecanic si al performantelor, ti-as recomanda un yagi.

Index of /htmlham/VER2/ANTENE RADIOAMATORI/antene 2,4ghz

Asa ca toate datele de catalog sunt estimari software De mentionat ca pana acum cativa ani, castigul G era dat de Cushcraft in dB!!! Dupa parerea mea, Spiderbeam este o antena buna pentru operatiuni antehe, expeditii, etc, dar nu o tocmai buna solutie pentru amplasamentele fixe.

Durata de viata e direct proportionala cu atentia de la montaj: Era prinsa la mijloc direct cu un colier metalic.

It will match an amazing range of antennas and impedances, far greater than some other tuners you may have considered, including the built-in tuners on many radios. Insa sunt de parere ca aceste compromisuri sa fie cat mai mici posibil.

Radioamator.ro

De aceea radkoamatori si mai modeste, hi. Utila parerea cat si aprecierile “electrice”. In timp acest colier a frecat pe fibra de stical si s-a rupt.